Overnachten

Blijf je slapen?
Slapen bij de Broeders! Onze groepsaccommodatie Bed en Broeders is een unieke locatie om te overnachten, ontspannen en natuurlijk te genieten van het Bourgondisch eten en dat alles in een natuurrijke omgeving. De accommodatie biedt plaats voor maximaal 10 personen. Het is gevestigd in de voormalige hooizolder die zich boven het restaurant bevindt en omgebouwd is tot ruim appartement.
 
Privé tuin met hot tub
Bij Bed en Broeders staat ontspanning en het Bourgondische leven centraal. Samen genieten van activiteiten, eten en drinken. Aan de achterkant van het pand bevindt zich een afgeschermde binnentuin. Om helemaal te kunnen ontspannen is er een hot tub, ideaal voor iedereen die wat luxe zoekt in de landelijke omgeving. De hot tub wordt op verzoek voor je opgestookt zodat je bij aankomst al meteen kan genieten.
 
Voor de kids zijn er verschillende spellen, van een trampoline, tennisbaan, jeu de boules tot een dartbord. Ook binnen zijn wat gezelschapsspellen en kleurplaten aanwezig voor wat vertier.
 
Buiten tap en BBQ
Maar ook aan de Bourgondiër is gedacht. De binnentuin heeft een veranda met bar en BBQ waar je een eigen vakantiefeestje kan geven. Zelfs de ingrediënten voor dit feestje zoals de drank, het vlees en overige hapjes kunnen via Leuke Broeders verzorgd worden. Van huysgerijpt dry-aged rundvlees, tot botermalse spareribs of een heerlijk visje. Er zijn verschillende arrangementen, maar ook een BBQ op maat is mogelijk. De drank, bijvoorbeeld een fust bier voor de buitentap, kan ook verzorgd worden. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden via info@bedenbroeders.nl
 
Neem ook alvast een kijkje op de website www.bedenbroeders.nl