Steakhuys Leuke Broeders

Tot Nader order zijn wij gesloten. 
Wij volgen de regels van de overheid!

 

Bij Steakhuys Leuke Broeders maakt u kennis met ons idee van Brabantse gezelligheid en het Wilde Westen. Zoals het hoort in een Steakhuys grillen we voor uw ogen het lekkerste vlees. Dankzij de open keuken kunt u live zien hoe de steaks worden klaargemaakt. Wij serveren gerechten voor Jong en Oud, van de Black Angus steaks tot Sticky Chicken Wings. Vieze vingers gegarandeerd! We staan bekend om onze overheerlijke spareribs en hamburgers.

Gezellig keuvelen met je tafelgenoten onder het genot van een drankje. Ondertussen serveert een leuke broeder of zuster de heerlijkste gerechten; van het lekker versgebakken brood vooraf tot aan de overvloedige Broederplank, je hebt van iedere gang genoten. Uitbuikend en nagenietend valt je blik op de dessertkaart.... Misschien is er toch nog ruimte voor dat ene lekkere toetje.

OPENINGSTIJDEN RESTAURANT
Donderdag vanaf 17.00 uur
Vrijdag vanaf 17.00 uur
Zaterdag vanaf 17.00 uur
Zondag vanaf 17.00 uur
Maandag t/m woensdag gesloten

TERRAS
Het terras is bij lekker weer geopend van 12.00 - 16.00. U kunt hier heerlijk op terecht voor een Borrel, Bites & Fries. Bekijk de Lunchkaart hieronder voor onze Terras specialiteiten. U hoeft voor het Terras niet te reserveren. Wel moet u voldoen aan de eisen van de overheid.

'T FEESTHUYS
Heeft u een (familie)feestje, een verjaardag, een vergadering, een presentatie of iets anders? Naast het restaurantgedeelte vindt u bij Steakhuys Leuke Broeders ook 't Feesthuys. Een intieme ruimte in een Saloon sfeertje. Het is de ideale locatie voor een goed feestje en ook geschikt voor zakelijke doeleinden. 't Feesthuys is uitermate geschikt voor groepen tussen de 10 en 60 personen. Vraag naar de mogelijkheden.
 
TIP:
Sluit je uitje naar Oorlogsmuseum Overloon af met een gezellig diner bij Leuke Broeders.